*Oto Üyelik *Oto Master *Oto Grade *Oto Sembol *74 Level ve Valkyrie Ekli olarak başlangıç. *Raon Camp,Dodo Camp,Delos Kapat Hatası Vermiyor!.. *Kareli ve Karesiz NP İşaretleri Ekli...(100 Np İşareti ve Sorunsuz.) *Tüm İtemler Ekli...(Gem,Bifrost,Usko vs...) *Critic Güçlendirildi.(Çok fazla değil.) *Mage 72 Staff Vuruşu Güçlendirildi.(Çok fazla değil.) *%100 Upgrade ve Drop Rate. *Lunar War Sorunsuz. *Dark Lunar War Sorunsuz. *Castle Siege War(CSW) sorunsuz her pazar saat 4 savas baslıyo. Kazanan kılanın bayragı delosta delosta dalgalanıyo. *Forgetten Temple Sorunsuz.Yaratıklar Çıkıyor. 50 kişide *Gryphon'lar Eklidir Fakat Droplara Eklemedim. *Holy Water,Abyys Blessing,Water of Bless(1440 HP Pot),Acid Potion Fixlendi. *NCS ve Nation Transfer Çalışıyor. *Bifrost Yaratıkları Görünür ve National Point Verirler.(Sadece Greed,Wrath ve BossOgo National Point Veriyor.) *Stat,Skill Bugları Fix. *Pot Derdiniz Yok.Potlar Sınırsız. *Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz. *74 Level Charlar Clandan Atılır.(Sebebi:Yan Char Açıp Clana alıyorlar.Bu yüzden bunu yaptım.) *Irk Seçim Ekranı Sadece Bir Kere Gelir. *USKO Pelerin Ekli. *Tüm Sc'ler Eklidir ve Sorunsuzdur. *Nation Transfer Tamamen Sorunsuz. *Şifre Değiştirme Ekli. *NCS Ekli. *Guard Towerlar Çalışıyor ve Sorunsuz.Yaklaşık 2K Vururlar. Nt yapmak mucize gibi bişey *Savaş Atı(War Captain) Var ve Sorunsuz.(Yalnız Patch Gerekli!.) *IlIllIl Gibi Çarlar Açılamaz !! *Ülke bayrakları ekli. *Savaşlarda monumentler np vermektedir ! *Stat sorunu yok STR de mageler güclenmiyor- 31 point vea 1 point resde düzeliyor - *Ülke bayrakları eKlidir droplara eklemedim size kalmış *Siz İsteğe Göre Herşey Ekleyebilirsiniz *Rogue 62 Kağıtları ve 54 57 kağıtları için maradona Tyon Ekledim ordan cıkıyor !! * Rogue sikil leri güclendirildi daha ii vurması icin.
*Pk zevkine varmak isteyenler buyrun gelin tam bir pk servır .
PaNeL:fclacos.no-ip.biz İp:fclacos.no-ip.biz
aFaCaN Üye
Mesaj Sayısı : 6Rep Puanı : 6Kayıt Tarihi : 31/08/09Yaş : 29Uyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: 0 Para: 0 EagLeStyLeTL: 0