Mesaj Sayısı : 78Rep Puanı : 118Kayıt Tarihi : 22/08/09Yaş : 39Nerden : Nevsehir Uyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: 45 Para: 0 EagLeStyLeTL: 0
Konu: Comßo TakTikleri Çarş. 26 Ağus. 2009, 23:31
Hepiniz biliosunuz ki czde herseye parmaklarınız yetismiyor. Ahtapot deilsiniz ya
Kendi kullandıgım Combo yu sizlerle paylasmak istedim . Trko artık oynamıyorum o yuzden bunu size veriyorum. Yoksa karsıma cıksanız kesemezdim
Rogue Combo:
Simdi skillerin dizilimi 1-Pot 2-light Feet 3-...-8-Skill olmalıdır. F2 ye de Wolf Minor vs vs koyun . "Minor healing i sağ tuşa alın"
3 Cesit combo vardır. RR-SR-WR Bunlar arasında en iyisi WR dir.o Yuzden onu anlatsam yeter.
Cz de birisini gordunuz . R ye basarak üstüne dogru gidin.3 de spike var diyelim. 3333 yaparak gidin tam vurmak için elini kaldırdıgı anda 2 kere rr yapın . Ilk atakta "casting failed" hatası verdirmemek cok onemli. Spike ve r damagesi aynı anda cıkacaktır. Sonra w ye basılı tutun. Elinizi 1 e yani pot a getirin. Pot zamanlamasını da cok iyi ayarlarsanız adamın ilk vurusunu etkisiz hale getirirsiniz.W ye basılı dururken R+R+R+R+R yapın ve mouse ile kalan skillerinize arayla 2 kere tıklayın. Bu arada eger rakip sağlamsa mouse sağ tuşuna hep basın minor bassın.
Adam fazla sağlam değilse lf basıp kaçmaya çalışacaktır . Sizde Lf basın ama W dan elinizi çekmeyin. Adam nereye giderse R+R+R yapın ve skilleri vurun. En fazla 10m kaçar
Eger alısırsanız cz de np ye np demezsiniz. VE ALTIN KURAL !
Herzaman öncelikli paper magelere dalın Hem kaçamazlar hemde defansları az . 50 np
Warrior lar için Combo:
Eliniz de totamic yada trident türü item olmalıdır. 2 ellik itemlerle combo yapılmaz.
Warriorlar için sadece RR combosu var buda ;
R-Sword dancing-RR-sword dancing-RR ... dir. Priestler de warriorlarla aynıdır.
Mageler için combo yok ama eger mage iseniz bu topic i okuyan asasların yanına fazla yaklasmayın. Gate her zaman elinizde olsun
aFaCaN Üye
Mesaj Sayısı : 6Rep Puanı : 6Kayıt Tarihi : 31/08/09Yaş : 29Uyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: 0 Para: 0 EagLeStyLeTL: 0