Mesaj Sayısı : 324Rep Puanı : 1621Kayıt Tarihi : 19/08/09Nerden : !ѕтαηвυℓ // İиöиü SтαDчuмυ İş/Hobiler : öğRєη¢! // ƒυтвσℓ-вιℓgιѕαуαя-ρнσтσѕнσρ-тαѕαяıм-¢ѕLakap : єαqLє* !şтє (:Uyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: Sınırsız Para: Sınırsız EagLeStyLeTL: Sınırsız
Konu: Seni Çok Sevdim Cuma 18 Eyl. 2009, 11:58
Ben senı sevdım mı? Sevdım, kıme ne Tuttum, ta ıcıme oturttum senı Aldım, oksadım saclarını, optum Ictım yudum yudum guzellıgını Ben senı sevdım mı? Sevdım elbette Bendeydı ozlemlerın en korkuncu Cıldırırdım sen ne kadar uzaksan, Ask degıl, hıc doymayan bır seydı bu Ben senı sevdım mı? Sevdım dogrusu Sevdıkce tamamlandım, butunlendım Bırı vardı aglayan; gecelerce Bırı vardı sana tutkun; o bendım Ben senı sevdım mı? Sevdım, en buyuk En solmayan guller actı ıcımde Omrumu degerlı kılan bır seydın Sen benım bozbulanık genclıgımde Ben senı sevdım mı? Sevdım, oyle ya Bır cızgıye vardım senınle beraber Ve bır gun orada yıtırdım senı Ben senı sevdım mı? Sevdım, ya sen benı?
varsanangel Üye
Mesaj Sayısı : 14Rep Puanı : 28Kayıt Tarihi : 03/09/09Yaş : 29Nerden : istanbul / Bayrampaşaİş/Hobiler : metin2 / türko / rep (sagopakajmer) /nfs 2 / Lakap : KOBRAUyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: 0 Para: 0 EagLeStyLeTL: 0
Konu: Geri: Seni Çok Sevdim Paz 20 Eyl. 2009, 13:40
güzel şiir tbrkler
EagLe* ●● Patron ●●
Mesaj Sayısı : 324Rep Puanı : 1621Kayıt Tarihi : 19/08/09Nerden : !ѕтαηвυℓ // İиöиü SтαDчuмυ İş/Hobiler : öğRєη¢! // ƒυтвσℓ-вιℓgιѕαуαя-ρнσтσѕнσρ-тαѕαяıм-¢ѕLakap : єαqLє* !şтє (:Uyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: Sınırsız Para: Sınırsız EagLeStyLeTL: Sınırsız
Konu: Geri: Seni Çok Sevdim Paz 20 Eyl. 2009, 19:58
TeşekkürLerde Aynı Mesajdan 2 Tane Atma Bidaha
-AntiGFB- ●● Yönetici ●●
Konu: Geri: Seni Çok Sevdim Perş. 03 Ara. 2009, 18:00