Mesaj Sayısı : 324Rep Puanı : 1621Kayıt Tarihi : 19/08/09Nerden : !ѕтαηвυℓ // İиöиü SтαDчuмυ İş/Hobiler : öğRєη¢! // ƒυтвσℓ-вιℓgιѕαуαя-ρнσтσѕнσρ-тαѕαяıм-¢ѕLakap : єαqLє* !şтє (:Uyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: Sınırsız Para: Sınırsız EagLeStyLeTL: Sınırsız
Konu: Şanışer - Umutlar Ptsi 07 Eyl. 2009, 13:02
umutlarla doydu karnım yıllarca lakin ellerim yorgun argın senelerle dargın sen ilerlemedin kaldın boynumda düğüm düğüm ardım yalanla doluydu vardım sonuma ulaştım anca son nefeslerimde kardın geçmişimden sen geçmiş olsun derken düne ben isyanlarımla başbaşaydım özlemlerin ayazlarında yangınlardan kurtardım kalbimi raplere sundum yarimi kağıda yazdım
şanışer ziyadesiyle cengi rapine dair ölümle doğdu sen çocuktun izlerinde şair dizlerinde dövdün ezberinde kurduğun yalan resimlerin havanda ezikli başın kıldan ince piskeler yedim neler dedin bu gönle her karanlık yolda mola verirken olaki boşverin düşüncesiz rapin tetiklerinde parmak oldu ellerim çekti gitti söylenince haksızım kabul eder tiyatrom oynanır savaş barış sevince zulmeder mi gökçe hükmeder mi ..? cemreler buhar mı uçuverir rapin kanatlanır kanatlarım kırıldı rap tanırsa haklarım cengin haklarında imtiyazla ördü yine tüm planlarım
umutlarla doydu karnım yıllarca lakin ellerim yorgun argın senelerle dargın sen ilerlemedin kaldın boynumda düğüm düğüm ardım yalanla doluydu vardım sonuma ulaştım anca son nefeslerimde kardın geçmişimden sen geçmiş olsun derken düne ben isyanlarımla başbaşaydım özlemlerin ayazlarında yangınlardan kurtardım kalbimi raplere sundum yarimi kağıda yazdım