Mesaj Sayısı : 324Rep Puanı : 1621Kayıt Tarihi : 19/08/09Nerden : !ѕтαηвυℓ // İиöиü SтαDчuмυ İş/Hobiler : öğRєη¢! // ƒυтвσℓ-вιℓgιѕαуαя-ρнσтσѕнσρ-тαѕαяıм-¢ѕLakap : єαqLє* !şтє (:Uyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: Sınırsız Para: Sınırsız EagLeStyLeTL: Sınırsız
Konu: qör bak ne kadar süreCeksin-şanışeR Ptsi 07 Eyl. 2009, 13:07
Yağmurlarım yağmaz olmuş Ölüm faydası olacaksa Geriye dönemeeem yok Çiçeklerim solacaksa Ki bundan hiiç şüphem yok Beni son kez göreceksin Son kez ellerimi tut bırakma Gör bak ne kadar süreceksin
Gör bak ne kadar süreceksin Rap malum alameti gönlüme ser Parılar gibi dar gözü kör kadılar Beni kor zindanlara koysunlar Diye yalnızlar rıhtımını Elleri mabedine konuk oldum Talibi buldum divane gönlüme Rap söndürdüm cigara niyetine Kalbimden gelecek son vurgun Rabb'imden bereket dilenir gibi Beni ellere verir oldu Sararıp soldum sahici gün doğdu Niye benim oldun kime sordun ? Kinim oldun serdim kendimi göğsüne Sen yoksun kalem oldum yazdım Gün gülmez gözlerine Sigaramı çektim kardeş Kalem ellerim olmuş Ayakları merkez adım başı mermi Savaşlarım ol gez Benliğimin dilisin vermeli ses Belki bugün son kelimem Ya da yangın ayartan ayakları Dümenle çar kutu vermeli şefkat Ben ne desem hayalim oldun son kez
Yağmurlarım yağmaz olmuş Ölüm faydası olacaksa Geriye dönemeeem yok Çiçeklerim solacaksa Ki bundan hiiç şüphem yok Beni son kez göreceksin Son kez ellerimi tut bırakma Gör bak ne kadar süreceksin