Mesaj Sayısı : 324Rep Puanı : 1621Kayıt Tarihi : 19/08/09Nerden : !ѕтαηвυℓ // İиöиü SтαDчuмυ İş/Hobiler : öğRєη¢! // ƒυтвσℓ-вιℓgιѕαуαя-ρнσтσѕнσρ-тαѕαяıм-¢ѕLakap : єαqLє* !şтє (:Uyarı Durumu : Ruh Hali : Takımım : Cüzdan Altın: Sınırsız Para: Sınırsız EagLeStyLeTL: Sınırsız
Konu: Şanışer Sevgi Selinim Ptsi 07 Eyl. 2009, 13:03
Yarınım emellerime uzakken ellerima al senin doğan güneş ve ben yarına yoksun umutlarla varolandım şimdi sade Senleyim......Gellll.... Senin kimseye uzatamadığın elinim ben Benim o an sevgi Selinim..
Bir onaltı hepsi bir onaltı sadece Aşk bu dünyada varolan en güzel ve sade şey Ve bende mevcut.. Hem de baya baya.. Denememin sonucunda heba olsa dahi baya bayan İşte sonunda buldum seni adın Selin Adını andım demin ve yine gülümsedim Çok kolay oldu diğerlerini hafızamdan atması Şu an anlıyom yalanmış Ayşe'si Fatma'sı.. Bugün bana uzaksın yarın yakın ol Aslında sandığımdan çok daha yakın O Ben bi salağım tamam en yüce akıl o Aşkın bi oda ve çıkmam için kapı yok Sen varken hayat bana göre resmen bi gülünç oyun Sen gidersen yaşadığım şeyin adına ölüm koyun Eğer bi yavrumuz olursa adının anlamı ömür olur Yani sendeyim ben anla bunu bi ömür boyu...................